Gouden Trouwringen

Published Jun 10, 21
0 min read

Gouden Ringen Met Edelstenen - Complete Collectie Voordelig

Trouwringenvoordeel is een bekende winkel waar je mooie trouwringen kan kopen voor een zachte prijs. Ze hebben vestigingen in onder meer Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Almelo, Reeuwijk en Den Bosch. Bij Trouwringenvoordeel zijn ook de gouden ringen zeer betaalbaar. Ze hebben een schitterende keuze en een goede, overzichtelijke website. Je kan er onder meer kiezen uit de materialen goud, witgoud, roségoud, platina en titanium. Hoe lager het aantal karaat, hoe meer zilver er aan het goud is toegevoegd. Door het hogere zilvergehalte heeft goud van zichzelf een mooie lichtgele kleur en uitstraling, wat uitstekend aansluit op de traditionele witte trouwjurk. Ons assortiment geel gouden trouwringen in de trouwringenstudio nabij Nijmegen is zeer uitgebreid en biedt altijd de perfecte ring die bij u past (Klassieke gouden trouwringen).

Gouden Trouwringen Met Diamanten. Unieke Trouwringen

De grootte van de diamant is, net als de kleur en de uitvoering van de ring, geheel aanpasbaar aan uw wensen. Wilt u geen diamant in de trouwring? Ook geen probleem. U vraagt, wij maken - Juwelier Goudsmid & Sieradenatelier. Kijk gerust eens in onze webshop voor een uitgebreid assortiment geel gouden trouwringen, altijd van de beste kwaliteit en tegen de laagste prijs. Bi-color gouden trouwringen… de naam zegt het eigenlijk al. De ring bestaat uit twee kleuren goud die met elkaar worden gecombineerd. Een populaire combinatie is witgoud met geel goud - Juwelier Goudsmid & Sieradenatelier. Juist door het traditionele gele goud te combineren met het frisse witgoud, ontstaat er een spannende en moderne lookdie bij elke gelegenheid past.

Trouwringen Voor Mannen

Bij deze trouwringen accentueert het zilverwitte platina de warme rosé goudkleur van de trouwring - Trouwring: gouden trouwring met diamant, voor de juiste prijs! - Juwelier wit gouden trouwringen met diamanten. Er kan bij ons gekozen worden uit het warme rosé goud, apricot goud, diepe rode roodgoud of Rosewood - Trouwringen Diamant kopen - Grootste assortiment. Tri-color ringen bestaan uit drie kleuren goud, bijvoorbeeld witgoud, geel goud en rood goud. Bi-color of tri-color ringen zijn ideaal voor mensen die iets anders willen dan de geijkte trouwringen van geel- of wit goud. De vraag naar platina trouwringen in Nijmegen neemt steeds meer toe, het bijzondere edelmetaal wordt herontdekt en tegenwoordig kiezen steeds meer echtparen uit Nijmegen om platina trouwringen te kopen (Gouden Trouwringen - Gouden ringen met diamant) (Ringen - Exclusieve gouden sieraden). Wat veel mensen nog niet wisten, is dat niet goud maar platina het meest zeldzame en kostbare edelmetaal is. Hogere hardheid, taaier en een prachtige grijs-witte glans (die naar verloop van tijd niet verkleurt zoals bij wit goud!).

Juweliers Vergelijken

Het edelmetaal is bovendien hypoallergeen. Een van de vele platinaringen die we aanbieden is de spanring. Deze bijzondere ring springt gelijk in het oog. Deze elegante ring draagt de vorm van een omgekeerd omegateken, met een diamant die tussen de uiteinden ‘zweeft’. Door dit bijzondere ontwerp van designer Walter Wittek kunt u de diamant van alle kanten bewonderen, en komt hij maximaal tot zijn recht, gegarandeerd maximale schittering!Naast de platina spanring bieden we natuurlijk ook de klassieke trouwring in platina aan. Trouwringen voor mannen. Onze klassieke trouwringen zijn beschikbaar in vele verschillende kleuren, breedtes, platinagehaltes en afwerkingen. Trouwringen is maatwerk daarom bieden wij de mogelijkheid unieke platina trouwringen geheel naar eigen wens samen te stellen en te kopen in omgeving Nijmegen (Trouwringen - Handgemaakt & Fairtrade - Op maat gemaakt). Kijk gerust eens in onze webshop voor een uitgebreid assortiment platina trouwringen, altijd van de beste kwaliteit en tegen de laagste prijs van Nijmegen.

Ring Met Diamant & Briljant Online Kopen - Juwelier

Trouwringen WitgoudRingen - Exclusieve Gouden Sieraden
Rond het jaar 2010 werd een nieuw materiaal geïntroduceerd in de trouwringenbranche: namelijk de palladium trouwring. Het werd meteen een succes. In onze trouwringenstudio nabij Nijmegen bieden wij 2 soorten palladium trouwringen aan, namelijk legering /500 en /950. De 500 trouwringen bestaan voor 50% uit palladium en een gedeelte uit zilver en zijn iets donkerder van kleur. De 950 ringen bestaan voor 95% uit palladium en zijn dus zeer zuiver, hierdoor is de kleur zuiver wit zoals bij wit gouden trouwringen (maar naar verloop van tijd slijt er geen rhodiumlaag af) dus zal de trouwring zijn mooie lichte kleur behouden. Ook voor trouwringen in Nijmegen is palladium in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de veel gekozen materialen.

Gouden Diamant Ringen - Zelf Ontwerpen

Diamanten Ring: Grote Collectie – DiamondsZand Grijs Gouden Trouwringen Met Briljant Geslepen Diamant
Per jaar wordt zo’n vijfhonderd ton palladium geproduceerd, vooral in Zuid-Afrika, Rusland en Noord-Amerika. Het overgrote deel daarvan wordt gebruikt in de auto-industrie, maar we vinden het edelmetaal ook terug in telefoons, televisies en computers. Palladium is net als platina een heel zuiver edelmetaal: een ring van 950 palladium is ondanks zijn hoge zuiverheid 95% toch zeer hard en zal niet snel beschadigen, dit is één van de eigenschappen waarom steeds meer echtparen in Nijmegen palladium trouwringen kopen (Gouden trouwringen kopen? Inspiratie voor iedere goudkleur). Een model willen we graag even voor jullie uitlichten, met drie briljant geslepen diamanten. Deze ring is lijkt qua kleur veel op de witgouden trouwringen. Palladium lijkt in die zin ook veel op witgoud. De drie briljant geslepen diamanten maken het trouwringontwerp helemaal af, deze ring is in alle opzichten een lust voor het oog en zullen jullie jarenlang met veel plezier dragen.

Klassieke Gouden Trouwringen

Juwelier de Tijd is een van de officiële trouwringenpartners van Niessing, en hebben in de trouwringenstudio nabij Nijmegen een Niessing shop-in-shop ingericht. Witgouden Ringen. Niessing is een van de oudste trouwringmakers van Duitsland, en wordt over de hele wereld gewaardeerd om zijn traditionele vakmanschap en moderne design. Van geautomatiseerde processen moeten ze in het sieradenatelier van Niessing niets weten: elke ring gaat door minstens tien handen voor je het om je vinger schuift.
Trouwringen AmersfoortKlassieke Trouwringen
Het design van de trouwringen staat met een voet in de traditie en met een voet in de moderne tijd – zoals alle goede ontwerpen. Met subtiele nuances worden klassieke trouwringen omgetoverd tot hedendaagse juwelen waar jullie een leven lang plezier van hebben, zonder dat ze gaan vervelen. Elke ring wordt met zorg ontworpen, met zorg gemaakt en met zorg verkocht.

Ringen - Ontdek Onze Collectie Vol Gouden Ringen

Hebben jullie een mooie ring gezien maar hebben jullie ‘m toch liever iets smaller, breder of gedecoreerd met een edelsteen? Geen probleem! Vraag bij ons naar de mogelijkheden en kom gerust eens een kijkje nemen in onze trouwringenstudio nabij Nijmegen (Losse trouwringen - Gouden sieraden). Zowel klant als kenner zijn zeer enthousiast over de design trouwringen uit het atelier van Niessing. In onze winkel vindt u zelfs een shop-in-shop. Omdat wij zo betrokken zijn bij Niessing, kunnen wij u altijd exclusieve Niessing sieraden van de beste kwaliteit voor de beste prijs aanbieden van Nijmegen. Vragen? Bel, mail of kom langs. Wij staan u graag te woord. Jullie kunnen geen geschikte trouwring vinden in Nijmegen? Geen probleem. Witgouden trouwringen zonder diamant.

Verlovingsringen Met Diamanten - CatalogusMaar hoe gaat dit nu in zijn werk? Eerst kunnen jullie inspiratie opdoen in onze uitgebreide collectie online of in onze trouwringenstudio naast Nijmegen, zodat jullie een beetje weten wat jullie zoeken - Verlovingsringen in wit goud - populair met diamant. Lopen jullie wensen uiteen? Ook geen probleem. Wij brengen jullie ideeën samen in een prachtig ontwerp. Als één van onze goudsmeden samen met jullie heeft uitgezocht wat ongeveer de wensen zijn, dan wordt er een trouwringontwerp gemaakt - Trouwringen van goud.

More from Gouden

Navigation

Home

Latest Posts

Gouden Trouwringen

Published Jun 10, 21
0 min read

Trouwringen Van Goud

Published May 19, 21
1 min read

Wit Gouden Trouwring Met Diamanten

Published May 18, 21
1 min read